Home
Home » Casual » SurvivalOfTheVillagersEN
SurvivalOfTheVillagersEN Apk

SurvivalOfTheVillagersEN 1.112100016.0 APK

  • Version: 1.112100016.0
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: vn.offical.ddqolrkq.SurvivalOfTheVillagersEN
  • Developer: Kaushik Harendra Trivedi
  • Updated: September 07, 2023
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
What's new

​Những người bạn quan tâm, hãy tải xuống và chơi thử, đồng thời tận hưởng một cuộc phiêu lưu đãi vàng thú vị.

The description of Digital World SurvivalOfTheVillagersEN

We provide SurvivalOfTheVillagersEN 1.112100016.0 APK file for Android 4.0+ and up. SurvivalOfTheVillagersEN is a free Casual game. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkSOS only share the original and free pure apk installer for SurvivalOfTheVillagersEN 1.112100016.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.50 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about SurvivalOfTheVillagersEN then you may visit Kaushik Harendra Trivedi support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. SurvivalOfTheVillagersEN is the property and trademark from the developer Kaushik Harendra Trivedi.

《Dân làng phải sống tiếp》Đây là một game thu thập tiền vàng và vượt qua các cấp độ thú vị, dễ chơi, vui nhộn, dễ học và phù hợp với người chơi ở mọi lứa tuổi.Một ngày nọ, một lượng lớn tiền vàng bất ngờ được tìm thấy trên ba con đường bên ngoài vương quốc, người chơi sẽ đóng vai dân làng trong game và thu thập những đồng tiền vàng này bằng cách nhảy lên nhảy xuống để hoàn thành màn chơi.Người chơi cần thu thập càng nhiều tiền vàng càng tốt, nhưng cũng để tránh sự xuất hiện đột ngột của xe ngựa, chơi có mục đích, đó là một bài kiểm tra tốc độ và phản ứng nhanh.Bạn có thể tiếp tục chơi miễn là không bị xe ngựa đâm vào.Trong trò chơi này, ngoài các cấp độ trò chơi phong phú và thú vị, còn có nhiều nhân vật khác nhau đang chờ người chơi mở khóa.Độ khó của game không cao, rất thích hợp để giết thời gian.
​Những người bạn quan tâm, hãy tải xuống và chơi thử, đồng thời tận hưởng một cuộc phiêu lưu đãi vàng thú vị.

Show More
All Version