Home
Home » Entertainment » IPTV Albania Live
IPTV Albania Live Apk

IPTV Albania Live 9.8 APKs

  • Version: 9.8
  • File size: 13.94MB
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: tgdevelop.com.iptvalbania
  • Developer: TG Paradox Games Studio
  • Updated: January 19, 2023
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
What's new


The application is a mobile application that allows users to watch live Albanian TV channels on their smartphones or tablets. The app offers a wide variety of channels covering different genres like news, sports, entertainment and more. With this application, users can watch their favorite Albanian channels wherever they want as long as they have an internet connection.

The description of Digital World IPTV Albania Live

We provide IPTV Albania Live 9.8 APKs file for Android 4.0+ and up. IPTV Albania Live is a free Entertainment app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkSOS only share the original and free pure apk installer for IPTV Albania Live 9.8 APKs without any modifications.

The average rating is 4.50 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about IPTV Albania Live then you may visit TG Paradox Games Studio support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. IPTV Albania Live is the property and trademark from the developer TG Paradox Games Studio.

Aplikacioni IPTV Albania Live është një aplikacion celular që u mundëson përdoruesve të shikojnë kanale televizive shqiptare live në smartfonët ose tabletët e tyre. Aplikacioni ofron një shumëllojshmëri të gjerë kanalesh që mbulojnë zhanre të ndryshme si lajme, sporte, argëtim dhe më shumë. Me këtë aplikacion, përdoruesit mund të shikojnë kanalet e tyre të preferuara shqiptare ku të duan për sa kohë që kanë lidhje interneti. Aplikacioni është i përshtatshëm për përdoruesit dhe i lehtë për t'u naviguar, duke e bërë të lehtë gjetjen dhe shikimin e kanaleve që ju interesojnë. Përdoruesit mund të krijojnë gjithashtu një listë të kanaleve të tyre të preferuara për qasje të shpejtë dhe të lehtë. Aplikacioni mbështet shumë gjuhë dhe përditësohet rregullisht me veçori dhe kanale të reja, duke u dhënë përdoruesve një përvojë të pandërprerë transmetimi.

Show More