Home
Home » Books & Reference » Telekom - AR Novella
Telekom - AR Novella Apk

Telekom - AR Novella 1.2.1 APKs

  • Version: 1.2.1
  • File size: 343.35MB
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: novella.telekom.hu
  • Developer: CreatIT
  • Updated: November 19, 2022
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
What's new

Frissítés.

The description of Digital World Telekom - AR Novella

We provide Telekom - AR Novella 1.2.1 APKs file for Android 4.0+ and up. Telekom - AR Novella is a free Books & Reference app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkSOS only share the original and free pure apk installer for Telekom - AR Novella 1.2.1 APKs without any modifications.

The average rating is 4.50 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Telekom - AR Novella then you may visit CreatIT support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Telekom - AR Novella is the property and trademark from the developer CreatIT.

Töltsön néhány percet a Telekom által kiválasztott novellákkal, az íróikkal, jobban mondva az avatarjaikkal! Örömmel mondják el az írásaikat ennek az appnak a segítségével akár egy buszmegállóban, egy kockán egyensúlyozva, vagy otthon a nappali közepén. Ne de mi is ez az egész?
Érdekes kísérletbe kezdett idén a Telekom a JCDecaux-val a közösen kiírt Álljon meg egy novellára! pályázat kapcsán. A hat Telekom különdíjas novellistát felkértük arra, hogy Kukorelly Endre mentorálásával próbáljanak meg az írásaikat alapul véve egy közös történetet létrehozni, amelyet színpadra állítunk. Hat író, hat külön stílussal, hat különböző, egymáshoz nem illeszkedő történettel és mindössze hat nap az alkotásra. Kihívásokkal, de élményekkel teli vállalkozás volt. Sok tehetséges író tudta megmutatni a közös munka erejét és örömét és végül megszületett a hetedik mű, amelyet átadtunk Bakonyi Alexának a PopUp Produkció alapítójának. Varga Lóránt íróval rengeteg közösen eltöltött munkaórát követően színpadra állíthatóvá vált a darab. Az Ébresztő pedig már meg is tekinthető, lehet rá jegyeket vásárolni, mindez alig több mint három hónappal azután, hogy megismerhettük a kiválasztott novellákat. Mindeközben a Telekom csapata azon dolgozott, hogy a digitalizáció segítségével tegyük még teljesebbé a színdarabot. A hat novella ismerete például nagyban segíti az előadás értését, ezért az augmented reality segítségével az írókról mintázott avatarok fogják virtuálisan elmondani önöknek a novelláikat.
Busch Péter - Katalin
Haász János – Összeomlás
Hegedűs Ágota – Lepketangó
Magyar Dániel – Családlátogatás
Péntek Gábor – Pezsgő
Szalai Zsófia – Anonima

Show More