Home » Finance » RJ App
RJ App Apk

RJ App 2024.1.1 APK

  • Version: 2024.1.1
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: nl.edb.rjapp
  • Developer: Wolters Kluwer Nederland B.V.
  • Updated Oct 09, 2023
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
What's New?

Enkele verbeteringen in de layout van uitingen en nieuws.

RJ App Game

Met ‘Richtlijnen voor de jaarverslaggeving’ weet u precies waaraan een jaarrekening wettelijk moet voldoen. Er is een editie voor kleine rechtspersonen en een editie voor middelgrote en grote rechtspersonen… en de nieuwe RJ App voor uw tablet maakt uw standaarduitrusting compleet! U krijgt gratis toegang tot de RJ App als u de boeken afneemt. Handig, want met de RJ App heeft u de richtlijnen overal en altijd digitaal beschikbaar - en kunt u ze dus snel zoeken, vergelijken, annoteren en zelfs e-mailen.

De RJ App bevat een handige zoekfunctie en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de inhoudsopgave te zoeken. U kunt recent geraadpleegde informatie snel terughalen en het tweede scherm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een wettekst naast een richtlijn bekijken. U maakt eenvoudig favorieten aan waarmee u veelgebruikte onderdelen snel terugvindt. De app voorziet ook in het maken van notities, die u desgewenst met uw collega’s kunt delen. Wilt u een bepaalde alinea doorsturen aan een collega of klant, dan maakt u vanuit de app gemakkelijk een mail aan waarin u de alinea meestuurt. De definities van de RJ zijn integraal opgenomen en u kunt alle RJ-uitingen die tussentijds verschijnen direct in de app raadplegen.

Installeer uw RJ App nu!
De RJ App is speciaal voor de tablet ontwikkeld. Download nu de demo versie om kennis te maken met de RJ App. Voor het gebruik van de volledige versie heeft u een registratiecode nodig. U vindt die registratiecode en gebruikersinstructie op het eerste schutblad in het boek. Uw abonnement regelt u snel en eenvoudig op www.rjapp.nl.

Let op: deze versie is alleen geschikt voor tablets.

Show More
Old Versions