Home » Events » Nytorgsfesten
Nytorgsfesten Apk

Nytorgsfesten 0.8.12 APK

  • Version: 0.8.12
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: com.loialcard.nytorgsfesten_android
  • Developer: Kamino Holdings AB
  • Updated Mar 18, 2024
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
Nytorgsfesten App

Det här är den officiella appen för Nytorgets livliga kulturella firande, "Nytorgsfesten"! Gör dig redo att fördjupa dig i en dynamisk blandning av musik, konst, mat och gemenskap som aldrig tidigare. Med vår app har du allt du behöver för att ta tillvara på denna spännande festival direkt på din fingertopp.

Upptäck Programmet:

Utforska den fullständiga listan över evenemang, föreställningar, workshops och aktiviteter som äger rum under hela festivalen. Från live musikkonserter till interaktiva konstinstallationer, finns det något för alla att njuta av. Planera din tidtabell och skapa en personlig resplan för att se till att du inte missar några av höjdpunkterna.

Interaktiv Karta:

Navigera festivalområdet med lätthet med hjälp av vår interaktiva kartfunktion. Hitta scener, matleverantörer, toaletter och andra intressanta punkter utan ansträngning. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren festivalbesökare kommer vår karta att hjälpa dig att hitta runt och ta tillvara på din upplevelse.

Bli uppdaterad:

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, tillkännagivandena och uppdateringarna från festivalarrangörerna. Ta emot realtidsaviseringar om schemaförändringar, speciella framträdanden och exklusiva erbjudanden. Anslut med andra deltagare genom våra sociala funktioner och dela dina erfarenheter med vänner och familj.

Mat- och Dryckesguide:

Förströ dina smaklökar med ett varierat urval av kulinariska läckerheter från lokala leverantörer och matvagnar. Använd vår app för att bläddra genom menyer, upptäcka nya smaker och hitta dina favoriträtter. Oavsett om du längtar efter smakrik gatumat eller förföriska desserter, täcker vår mat- och dryckesguide dig.

Exklusiva Erbjudanden och Rabatter:

Få specialerbjudanden och rabatter från festivalens leverantörer och partners med vår app. Spara pengar på mat, merchandise och upplevelser under hela evenemanget. Missa inte chansen att få fantastiska erbjudanden och göra din festivalupplevelse ännu mer minnesvärd.

För utställare kan du boka plats och har all information samlad för ett enklare deltagande.

Ladda ner Nytorgsfesten appen nu och gör dig redo för ett oförglömligt firande av konst, musik och gemenskap i hjärtat av Stockholm. Anslut dig till oss när vi samlas för att uppleva Nytorgsfestens magi!

Show More
Old Versions