Home
Home » Tools » Telia Dot -liittymä
Telia Dot -liittymä Apk

Telia Dot -liittymä 4.9.0 APK

  • Version: 4.9.0
  • File size: 54.86MB
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: com.dotapp
  • Developer: Telia Finland Oyj
  • Updated: August 15, 2023
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
What's new

Bugikorjauksia ja parannuksia

The description of Digital World Telia Dot -liittymä

We provide Telia Dot -liittymä 4.9.0 APK file for Android 4.0+ and up. Telia Dot -liittymä is a free Tools app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkSOS only share the original and free pure apk installer for Telia Dot -liittymä 4.9.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.50 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Telia Dot -liittymä then you may visit Telia Finland Oyj support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Telia Dot -liittymä is the property and trademark from the developer Telia Finland Oyj.

Telia Dot on liittymä sinulle, joka kaipaat enemmän vapauksia. Tilaa liittymä suoraan sovelluksesta.

💰Maksat vain siitä, mitä käytät. Kuukausilaskusi voi kuitenkin olla max. 25€/kk ja se sisältää peruskäytön rajattoman 4G-datan, puhelut ja tekstarit
❌Ei määräaikaisuuksia
🗓Näet laskun muodostumisen reaaliajassa sovelluksesta
💜Ensimmäiset 30 päivää on maksuttomia


Peruskäyttö sisältää puhelut, tekstarit ja datan Suomessa, sekä EU- ja ETA-maissa. Puhelut ja viestit lisämaksullisiin numeroihin ja ulkomaankäyttö EU- ja ETA-alueen ulkopuolella erillisen hinnaston mukaan.

Tilaus tehdään suoraan tästä sovelluksesta, lataat vaan sovelluksen ja seuraat helppoja ohjeita. Lähetämme SIM-kortin sinulle postitse. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa sovelluksen chatissä. Liittymän avaaminen ei maksa mitään, emmekä sido sinua määräaikaisuuteen.


• HUIPPUNOPEUS - Perusmaksuun kuuluu 100Mbit/s Telian nopeassa verkossa. Jos tarvitset lisänopeutta, saat 300Mbit vain +3 €/kk.

• MOBIILIVARMENNE - Ilmaisen mobiilivarmenteen avulla voit kirjautua verkkopalveluihin ja -kauppoihin turvallisesti puhelimellasi.

• REAALIAIKAINEN KÄYTÖN SEURANTA - Telia Dot -liittymän sovelluksessa voit seurata käyttöä ja kuluja, eikä lasku yllätä sinua enää ikinä! Näet myös lisämaksullisten palvelunumeroiden käytön selkeästi eriteltynä.

• SUOSITTELE JA ANSAITSE - Voit ansaita ilmaisia päiviä suosittelemalla liittymää ystäville.

• PERHEEN LIITTYMÄT YHDESSÄ - Voit hallinnoida monia liittymiä kätevästi samasta sovelluksesta ja laskutus hoituu helposti suoraan pankkikortilta.

• SOPII KAIKKIIN LAITTEISIIN - Telia Dot -liittymä sopii mainiosti myös erilaisiin älylaitteisiin, tabletista riistakameraan. Maksat vain käytön mukaan, 0-25€/kk.

• KÄYTTÖ ULKOMAILLA - EU- ja ETA-maissa voit käyttää liittymää kuin kotonasi. Jos olet matkustamassa alueen ulkopuolelle, sinun kannattaa ostaa edullinen Roaming -paketti, jolla voit surffata huoletta hotellin wifin ulkopuolellakin.

• HYVINVOINTI - Telia Dot -liittymä auttaa sinua tiedostamaan, milloin ja miten käytät puhelintasi. Tarjoamme haasteita ja työkaluja perheiden digiarjen hallintaan.

Lataa sovellus ja kokeile paljonko laskusi olisi Telia Dotissa!

Telia Dot on suunniteltu säännölliseen käyttöön. Mikäli käyttö ei ole säännöllistä, veloitamme liittymän säilyttämisestä 5 € kuukaudessa. Käyttö katsotaan säännölliseksi, jos omistamiesi Telia Dot -liittymien yhteenlaskettu käyttö on vähintään 15 € kolmelta kuukaudelta. Puhelut ja tekstarit yritys- ja palvelunumeroihin maksavat palvelun hinnan lisäksi 0,09 € alkavalta minuutilta. Puhelut Suomesta ulkomaille veloitetaan Telian hinnaston mukaisesti. Roaming muualla kuin EU- ja ETA-maissa laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.

Lisätiedot palvelusta ja hinnoittelusta: telia.fi/dot
Palvelun käyttöehdot: telia.fi/dot/telia-dot-kayttoehdot.pdf
Yleiset toimitusehdot: telia.fi/toimitusehdot-ja-palvelukuvaukset

Show More